Log på
Kom igang med AquaSchool?

 

Mit vand er den enkelte instruktør og den enkelte klubs muligheder for at administrere Aquaschool i forhold til decentrale forhold, der gør sig gældende i den enkelte klub eller for den enkelte instruktør.

 

Du kan oprette en "ny bruger" i den blå boks i højre side af skærmen.

 

Man vil som instruktør kunne bruge mit vand til at gemme favorit øvelser som man for eksempel ofte bruger i sin undervisning. Man vil kunne oprette egne eller klubbens øvelser som ikke allerede er en del af systemet. Ligeledes vil man her få en genvej til mine programmer, der er stedet hvor du kan lagre dine tidligere programmer og sortere dem efter navn, dato for oprettelse, niveau med mere. Du vil ligeledes kunne oprette din egen profil under mit vand.

 

Som medlemsklub i Dansk Svømmeunion vil man kunne få forskellige bruger profiler der vil gøre at man vil kunne bruge AquaSchool til at styre undervisningen og instruktørerne i klubberne i forhold til det faglige indhold i undervisningen. Under indstillinger vil de enkelte medlemsklubber få adgang til at kunne oprette klubbens helt egen profil. For at få adgang til klubprofilerne skal man deltage i et af de klubudviklingsmøder, der vil blive afholdt i forbindelse med lanceringen af AquaSchool.

 

Hvis jeres klub ønsker at blive oprettet i AquaSchool er den bedste måde at deltage i et temamøde, hvor systemet præsenteres ydeligere og jeres klub oprettes inde i systemet.  

 

Der vil bliver oprettet flere temamøder i løbet af efteråret. 

 

I kan se mere om disse møder og tilmelde jeres klub her.

Log ind på AquaSchool
Glemt kodeord
   Ny bruger